Ryby a plody moře


Vyzkoušeli jste chobotnici na marinovaných listech? Pak vám zbyl vývar, ve kterém se chobotnice vařila. Je opravdu výtečný, takže ho využijeme na polévku. Pokud jste chobotnici nevařili a chcete si Robinsonovu polévku připravit zvlášť, použijte rybí vývar.

Pokud si chcete vyzkoušet, jak se žilo rybářům kdysi dávno, když si po celodenním brázdění moře rozdělali na pobřeží oheň a vařili to, co ten den moře dalo, máme pro vás recept. Staňte se na chvíli Robinsony, sedněte si k ohni a kochejte se přírodou. Vaše myšlenky nechte plout jak malé beránky na letní obloze a dívejte se, jak pára...

Četli jste článek o vita-auriánství? Potom jste možná zvědaví, na ten náš první vita auriánský oběd. V naší rodině je stále hodně populární, drží se už několik let na prvních příčkách pomyslného žebříčku oblíbených jídel.

Život začal ve vodě,

jez ryby, budeš v pohodě

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. 

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.